29 shtator

Atktivitete

29-Shtator, Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore    

Restaurimi i Fasadës së Muzeut Arkeologjik

Restaurime

Restaurimi i Fasadës së Muzeut Arkeologjik Restaurimi i çatisë së Shën Mëhillit, Vithkuq

lajme drkk korce

Të tjera

UNESCO do të marrë në mbrojtje liqenin e Ohrit      

Kalendari i DRKK-ve – sezoni veror

Kalendari i DRKK-ve - sezoni veror

Kalendari artistik sjell koncerte, festivale, promovime, ekspozita, art kontemporan, në qytete, site arkeologjike dhe zona turistike, me qëllimin që informacioni i dhënë t’i shërbejë publikut, medias dhe pushuesve të sezonit....

Read more
Galeria

Foto Galeri

29-Shtator, Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore...

Read more

Ministria e Kulturës

Të rejat më të funit nga arti dhe kultura në Shqipëri

kultura.gov